Krister

Uppkoppling av lås och larm

Vi är glada över att så många lås- och larmfirmor hör av sig till oss gällande uppkoppling av porttelefon och passagesystem. Ofta är det installatörerna som vi får prata med men även representanter från bostadsrättsföreningar, ideella föreningar och företag som är brukare av systemen ringer och rådfrågar oss. Det är vi glada för!

Vi har därför utökat supporten till våra samarbetspartners och erbjuder både förkonfigurerade routrar, onlinesupport och hjälp med tecknande av telematikabonnemang. Till våra kunder som köper lite större volymer kan vi levererar routrar med instruktioner och märkning enligt önskemål.

Från årsskiftet erbjuder vi våra kunder och slutkunder att teckna abonnemang för mobilt bredband direkt hos oss. Vårt fördjupade samarbetet med operatören Tre gör det möjligt för oss att erbjuda bredband snabbt och smidigt. Vi har även kunnat anpassa debiteringen som nu sker årsvis med faktura via e-post.

När allt strular kan vi t.o.m. hjälpa till via TeamViewer. För oss är det viktigt att våra routrar fungerar som tänkt och det infattar smidig installation.

Är mottagningsförhållandena utmanande har vi även antenner och kablar.