Blogg

Krister

Nyheter från NETIO

NETIO fortsätter att utveckla sina smarta grenuttag för fjärrstyrnig av utrustning. Med den nya tjänsten NETIO Cloud är det enkelt att komma igång och du behöver inte konfigurera din router för trafiken. Ett exempel på användning är en kund som tillhanda håller presentkortsautomater till köpcentrum. Tidigare har de skickat servicepersonal för att starta om skrivare, skärmar och annan utrustning som hängt sig. Nu kan de lätt starta om enheterna,

Krister

Mätning med Wavelet i praktiken

Wavelet från Ayyeka är en flexibel enhet framtagen för insamling av mätdata som skickas till en molntjänst. Wavelet är batteridriven och de flesta standardsensorerna på marknaden kan användas. Wavelet kan programmeras för att anpassa mätfrekvensen beroende på aktuella värden från från de anslutna sensorerna. Exempelvis kan den den börja att provta vattenkvaliteten när en viss nivå uppmäts eller mäta mer frekvent på samma givare.

Krister

Möjligheter i dessa svåra tider

Corona-viruset har en enorm inverkan på stora delar av vårt samhälle. Våra tankar går till alla som drabbas direkt och indirekt av sjukdom samt er som drabbas ekonomiskt nu när hjulen snurrar allt saktare. Många av oss har vidtagit åtgärder för att förhindra ytterligare spridning av viruset. Många arbetar hemifrån, reducerar alla former av fysiska möten och företag begränsar produktionen eller t.o.m. stänger helt.

Krister

Att mäta, få larm och styra utrustning på distans behöver inte vara krångligt!

Acandia erbjuder allt från enklare givare och kommunikationslösningar till färdiga övervakningssystem som enkelt nås via molntjänster. Vi utgår alltid från kundens behov och önskemål när vi rekommenderar tekniklösningar. Samarbete med ett stort antal leverantörer gör att vi har möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av sensorer och kommunikationslösningar.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.