Krister

Pager7 - 4G-larm för enkel övervakning

Pager7 är ett enkelt och flexibelt 4G-larm med möjlighet att ställa in åtgärder som ska ske automatiskt när ingångarna aktiveras. Den finns med 6 ingångar och en utgång eller 4 ingångar och två utgångar. Alla ingångar kan konfigureras med NO/NC. Används mycket som enklare larm för SMS från pumpgropar, övervakning av maskiner, övervakning av teknikbodar och andra mindre utrymmen.

Standalone larm

När upp till 6 ingångar är tillräckliga, kan Pager7 användas som en fristående larmcentral. Sensorer för rörelse, öppning etc. kan anslutas till ingångarna och inomhus- och/eller utomhusljud/ljud- och ljussignalanordningen kan styras med hjälp av reläutgångar. Du kan anpassa en vy i mobilen så att du enkelt kan larma sektorer, se status på de olika sensorer, ha exempelvis brandlarm aktivt hela tiden och få upp en kamerabild från en IP-kamera direkt i appen. Enheten har en mängd möjligheter att ställa in fördröjning av larm, kvittens av larm och listor med vilka som ska få meddelande om larm.

Övervakning av byggnader

Pager7 används i en mängd applikationer för fastighetsövervakning. Det är allt i från övervakning av nivåer i pumpgropar, vattenläckage, temperaturövervakning i växthus till övervakning och styrning av värmekablar i hängrännor och stuprör. 

Du ansluter valfri sensor till ingångarna på Pager7 (temperatur-, CO-, vattennivå-, öppnings-, rörelse-, fotocellssensorer) och konfigurerar enheten så att den automatisk styr reläutgångarna (värme, kyla, ventilation, magnetventiler, ljud- och ljussignaler, elektriska grindar, barriärer etc.). Behöver du fler utgångar för mer komplexa styruppdrag väljer du Pager8 som har 6 ingångar och 4 reläutgångar.