Krister

Gaslarm - portabla och för fast installation

Vi erbjuder gasvarnare och gaslarm för de flesta giftiga och explosiva gaserna samt för syre. Våra gaslarm kommer från Evikon, Dega, Riken Keiki och Status Scientific. För mindre anläggningar har vi kompletta enheter med integrerade blixtljus och sirener. För större anläggningar erbjuder vi larmcentraler med upp till 250 kanaler som kan kombinera gasdetektorer för en mängd olika gaser.

Val av kapsling beror på vilken miljö sensorn ska monteras i. Kontakta oss gärna om ni har frågor så föreslår vi en lösning som fungerar för just ert utrymme och den gas/er som riskerar att läcka ut. Till sensorerna kan ni koppla blixtljus och/eller sirener för att larma om läckage. Blixtljus och sirener hittar ni längre ner på produktsidorna under relaterade produkter.

Är det av praktiska skäl inte möjligt att montera stationära larm erbjuder vi även portabla lösningar frÃ¥n Rieken Keiki som har larm för en eller flera gaser. Det kan vara vid servicearbeten i avloppssystem, tunnlar, större industrianläggningar med mera. Vi tar gärna fram en offert som skräddarsys efter era behov.