Krister

Ny serie med dataloggrar

Enkla och kostnadseffektiva dataloggrar för temperatur och luftfuktighet. Med LogTag dataloggrar kan du enkelt verifiera en obruten kylkedja vid transport och lagring av läkemedel, medicinska produkter, färska och frysta produkter och andra temperatur- och fuktkänsliga varor.

Du kan som leverantör enkelt dokumentera att kylkedjan genom att skicka med en engångslogger som mottagaren lätt kontrollerar direkt. Lyser dioden ""Alert" har det förinställda temperaturgränsen passerats. 

LogTag används för att verifiera VVS-installationer, övervakar förhållanden i växthus, lager, torra rum, apotek och under transporter.

LogTag erbjuder datalogger med och utan display, med intern eller extern sensor och med USB- eller dockningsanslutning. Har du behov av många dataloggrar är dockningsstationen att föredra för att underlätta hanteringen och hålla priset nere.

Du ställer enkelt in önskade gränsvärden och kan analysera mätdata i programvaran LogTag Analyzer och du kan även lagra dina mätvärden i LogTag Online som är en molntjänst för att göra dina mätvärden tillgängliga online

Till serien finns dockningsstationer med USB-anslutning eller WiFi, externa mätprober, väggfästen och små flaskor med glykol för att mäta temperaturen för transport av vaccin och liknande på ett så jämförbart sätt som möjligt. Här hittar du alla varianter av LogTag.