Krister

NETIO- de smata uttagen!

NETIO erbjuder avancerade eluttag med många användbara funktioner. Uttagen kan övervakas och styras via ett webbgränssnitt nedan ett urval av de användbara funktionerna:

Webbgränssnitt: Du kan enkelt styra och konfigurera NETIO eluttag via ett webbgränssnitt. Det ger dig möjlighet att slå av och på strömutgångar och utföra andra konfigurationsändringar.

Scheduler: Scheduler-funktionen låter dig schemalägga när eluttagen ska slås av eller på. Det är användbart för att automatisera energibesparande åtgärder eller andra tidbaserade händelser.

IP Watchdog: IP Watchdog är en funktion som kan användas för att övervaka anslutningen och nödstarta enheter om de förlorar anslutningen. Det är användbart för att säkerställa kontinuitet i din IT-infrastruktur eller digitala skyltar.

Power-Up State: Du kan konfigurera hur eluttagen ska vara inställda vid strömåterställning. Det kan vara användbart för att säkerställa att dina enheter startar enligt dina önskemål efter strömavbrott.

NETIO Cloud: NETIO Cloud gör det möjligt att kontrollera och övervaka flera enheter var som helst. Detta kan vara särskilt användbart för att hantera fjärrinfrastruktur och undvika onödiga servicekostnader.

Industriell kvalitet: NETIO står för kvalitet och pålitlighet med produkter som är designade för industriella och krävande miljöer. Det inkluderar funktioner som breda temperaturområden, robusta kapslingar och säkerhetsfunktioner.

Effektmätning: NETIO eluttag har avancerad effektmätning som gör det möjligt att övervaka flera elektriska värden, inklusive ström, uteffekt, energiförbrukning, effektfaktor och spänning. Dessa mätvärden kan vara användbara för att optimera din energianvändning.

Open API: NETIO eluttag stöder en rad olika Open API-standarder, vilket möjliggör enkel integration med andra enheter, programvara eller molntjänster. Det ger dig flexibilitet att anpassa och automatisera styrningen.

AV-drivrutiner: NETIO har samarbete med partners som utvecklar drivrutiner för integration med hemautomation och AV-kontrollsystem som Neets, Control 4, ELAN, Crestron och andra. Detta gör det enklare att integrera NETIO eluttag i olika system.