Krister

Enklare att beställa!

Vi lagerlägger nu färdiga paket med våra tre mest populära routrar. Robustel R1510, Robustel R2000 och E-Lins H685.

Paketen innehåller:

Robustel R1510 2st standardantenner, 1st WiFi antenn, SIM-kort Tre telematik. Art.nr: Kit R1510 

Robustel R2000 2st standardantenner, SIM-kort Tre telematik. Art.nr: Kit R2000

E-Lins H685 2st standardantenner, 2st WiFi antenner, adapter, SIM-kort Tre telematik. Art.nr: Kit H685

 

Robustel R1510 är en smidig router med WiFi och plastkapsling. Typiska användningsområden är hissar och laddstationer till elbilar. Routern monteras ofta på DIN-skena med fäste xxxx, beställs separat.

 

Robustel R2000 har plåtkapsling och är lite större än lillasyster R1510. Den används i stora mängder för fastighetsautomation så som porttelefonanläggningar, styrning av undercentraler och övervakning av en mängd driftdata.

 

E-Lins H685 är den lilla smidiga industriroutern som klarar vibrationer och temperaturvariationer på ett mycket bra sätt. Det lilla formatet gör att den är lätt att montera och den används i många fordon för att skicka produktionsdata samt att övervaka och fjärrstyra funktioner som värmare. Den sitter bl.a. i många av landets skogsmaskiner.

 

Routrar brukar lite förenklat delas in i hemmaroutrar och industriroutrar. Alla våra routrar är industriroutrar. Att de flesta komponenterna i industriroutrar håller en högre kvalitet känns rimligt men vad betyder det i praktiken. En vanlig orsak till att en router behöver startas om är att minnet blir fullt. Det är dock inte bara storleken på själva minnet, det är även vad som lagras i minnet och om det kan raderas ur minnet på ett enkelt sätt.

 

I enklare routrar fylls minnet sakta men säkert med skräp. När du gör en omstart töms en allt mindre del av minnet och du kommer därför troligen få starta om routern allt oftare. Till slut finns mycket lite minne kvar och routern måste startas om frekvent. Läs mer om skillnaden här.