Krister

Comet - givare, transmittrar, dataloggrar, molntjänst

Vi har under många år arbetat tillsammans Comet System som tillverkar mätsystem, instrument, dataloggrar och givare för mätning, övervakning och reglering av temperatur, luftfuktighet, barometertryck och CO2. Storsäljaren är transmittrar som erbjuds med analoga och digitala in- och utgångar.

COMET Cloud, version 2.1 har just släppts. Den nya versionen innehåller många nya funktioner inklusive stöd för alla Comet Websensor (t-line, p-line och h-line-enheter).

COMET Cloud är tillgängligt inte bara för nyligen levererade webbsensorenheter utan även för äldre redan distribuerade enheter. Tre månaders gratis provperiod är tillgänglig för alla webbsensorenheter. Passa på att testa COMET Cloud-funktioner utan extra kostnader.

Efter utgången av testperioden kan du prenumerera på COMET Cloud genom att köpa krediter

Under fabrikatssidan har vi samlat över 200 artiklar från Comet, som vi säljer lite mer av. Använd gärna filterfunktionen till vänster så blir sökningen enklare. 

Under sidan Cometsystem.se hittar du ytterligare produkter som vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss om du inte hittar det du söker, vi har inte med allt i vår webbshop.