Krister

Skräddarsydda paket

Till återförsäljare och volymkunder erbjuder vi oss att skräddarsy routerpaket. Vi märker upp de neutrala förpackningarna med er märkning och bilägger er dokumentation.

Ett exempel på specialpaket vi levererar är routerpaketet till skogsmaskiner. I paketen ingår kablage för spänningsmatning och antenn i rätt längder, SIM-kort, förkonfigurerade routrar och kundanpassad installationsanvisning för enkel och smidig installation. Allt uppmärkt med företagets logga och artikelnummer. 

För ett antal kunder har vi ett grundpaket men packar olika varianter beroende installationsförutsättningarna. Det gäller bland annat fastighetsbolag där vi ansvarar för leveranserna direkt till den lokala installatören. Routern kopplar automatiskt upp sig efter installation och kan därefter övervakas och styras från central resurs.

Några av våra kunder säljer tjänster i form av säkra uppkopplingar och andra mjukvarutjänster. För dessa kunder konfigurerar vi routrarna och bilägger kundens följesedel.

Hör gärna av dig om du har frågor eller önskemål om specialpackade artiklar. Mejla oss på info@acandia.se så berättar vi mer.