Krister

Routrar för passagesystem

Vi är glada över att så många lås- och larmfirmor hör av sig till oss gällande uppkoppling av porttelefon och passagesystem. Ofta är det installatörerna som vi får prata med men även representanter från bostadsrättsföreningar, ideella föreningar och företag som är brukare av systemen ringer och rådfrågar oss. Det är vi glada för!

Vi har därför utökat supporten till våra samarbetspartners och erbjuder både förkonfigurerade routrar, onlinesupport och hjälp med tecknande av telematikabonnemang. Till våra kunder som köper lite större volymer kan vi levererar routrar med instruktioner och märkning enligt önskemål. 

Vill du så bipackar vi SIM-kort som enkelt kan aktiveras via ett formulär på vår hemsida. Då hjälper vi till att samla in rätt underlag från slutkunden och söka fast-IP. Det brukar både korta ner tiden för att aktivera ett SIM-kort och underlätta för installatören.

När allt strular kan vi t.o.m. hjälpa till via TeamViewer. För oss är det viktigt att våra routrar fungerar som tänkt och det infattar smidig installation.