Krister

Nyheter från NETIO

NETIO fortsätter att utveckla sina smarta grenuttag för fjärrstyrnig av utrustning. Med den nya tjänsten NETIO Cloud är det enkelt att komma igång och du behöver inte konfigurera din router för trafiken. Ett exempel på användning är en kund som tillhanda håller presentkortsautomater till köpcentrum. Tidigare har de skickat servicepersonal för att starta om skrivare, skärmar och annan utrustning som hängt sig. Nu kan de lätt starta om enheterna,

NETIO Cloud

Har det hänt att du lagt tid på att köra till en anläggning bara för att starta om en krånglande enhet?

Spara tid - använd NETIO Cloud. NETIO Cloud är en idealisk lösning för fjärrkontroll och omstart av flera enheter, allt samlat på en och samma skärm, var som helst!

Med NETIO Cloud kan du slås på och stängas av anslutna enheter över nätet. Det finns ingen gräns för antalet NETIO-enheter som är anslutna till molnet.

För varje NETIO-enhet du köper ingår en ”välkomstkredit” för cirka 3 års drift i NETIO Cloud gratis. Används tjänsten för frekvent styrning förbrukas krediten snabbare. Välkomstkrediter laddas automatiskt första gången du ansluter enheten till ditt konto.

Hur fungerar NETIO Cloud?

  • Varje användare har ett unikt konto på https://cloud.netio-products.c...
  • Ett användarkonto kan länkas till ett obegränsat antal enheter.
  • Varje utgång kan slås på / av eller omstart över nätet.
  • Varje enhet kan endast anslutas till ett NETIO Cloud-konto.
  • Alla utgångar är synliga på samma skärm.
  • Webbsidan med kontrollerna kan visas på vilken enhet som helst, inklusive en mobiltelefon.
  • För uppmätta utgångar visar tjänsten den aktuella totala förbrukningsavläsningen (kWh).
  • Det finns en händelselogg som visar händelser för det senaste dygnet.
  • Varje utgång och varje enhet kan ges ett namn och tilldelas en definierad grupp.
  • Utgångar kan sorteras efter grupper (byggnader, plats, funktion eller liknande).

Se introduktionsfilm här.

Power PDU

NETIO PowerPDU 4C är en liten PDU (Power Distribution Unit) där de fyra uttagen kan styras oberoende (på /av/återstart/växlande).

Förbrukningen mäts med hög noggrannhet (A, W, kWh, TPF, V, Hz) per uttag. Enheten har två LAN-portar, stöder ZCS (Zero Current Switching) för att skydda den anslutna utrustningen och kan anslutas till NETIO Cloud. NETIO PowerBOX

NETIO PowerBOX 3Px är ett professionell grenuttag med 3 utgångar och LAN-anslutning. Varje utgång kan kopplas på eller av separat via webbgränssnittet. Integrering i tredjepartssystem med olika protokoll (JSON, Modbus / TCP, SNMP, MQTT-flex, Telnet, ...) är lätt tack vare det öppna API.