Krister

Linus - ny innesäljare!

Vi startar 2022 på bästa sätt genom att förstärka organisationen med ytterligare en innesäljare, vi hälsar Linus varmt välkomna till oss på Acandia! Han kommer att ha löpande kontakten med våra kunder, tillför energi och se till att vi inte hamnar i gamla hjulspår! Lär känna honom lite bättre genom tre snabba frågor:

Hur kom det sig att du sökte arbetet hos Acandia?

Jag har alltid trivts med att jobba med människor och som innesäljare på Acandia kan jag kombinera detta med mitt intresse för teknik. Hos Acandia har jag möjligheten att testa på nya arbetsområden vilket passar mig utmärkt.

 

Vad motiverar dig?

Med en bakgrund inom idrott så motiveras jag av att utmana mig själv och jobba mot tydliga mål. Jag är en tävlingsmänniska så alla slags tävlingar motiverar mig!

 

Vad tror du att du kan bidra med till Acandias fortsatta utveckling?

Acandia sätter en stolthet i att kunna ge kunderna den bästa supporten på marknaden. Jag ser fram emot att successivt lära mig allt fler produkterna på djupet och då kunna hjälpa till med support, service och installationer.