Krister

IoT-revolutionen är här – koppla upp VA-systemet nu

Ayyekas unika programvara för Field Assets Intelligence (FAI ™) ger oöverträffad synlighet, snabba varningar och beslutsunderlag. Vi erbjuder kommunala vatten- och avloppsverk, myndigheter och tillsynsmyndigheter samt industriella aktörer de verktyg som behövs för att övervaka och hantera sina kritiska tillgångar och miljön.

FAI ™ består av ett intuitivt användargränssnitt för datavisualisering och rapporter, verktyg för fjärrkonfiguration, en mobilapp och avancerad datahanteringsfunktion. Detta ger en enkel men ändå kraftfull mjukvaruplattform för hantering av dina Wavelet ™ - fältenheten och den data som samlas in.

Fjärrövervakning på avlägsna platser har aldrig varit enklare. Med den unika teknik och möjligheten att ansluta i princip vilken sensor som helst kan Ayyeka överföra data på ett tillförlitligt och säkert sätt till vilket datasystem som helst.

Data kan analyseras direkt i molntjänsten eller överföras till överordnat övervakningssystem. Läs mer om Wavelet från Ayyeka här.

Härhittar du information om fältmätning utförd av vår samarbetspartner ELiVA.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.