Krister

Fördjupat samarbete med Tre

Vi kan nu erbjuda alla våra företagskunder att teckna skräddarsydda data- och mobilabonnemang direkt med oss. Enklare aktivering, årsfakturering och faktura via E-post är några av förbättringarna.

Tack vare ett specialavtal med operatören Tre har vi som återförsäljare kunnat förmedla riktiga billiga telematikabonnemang  och dessutom erbjuda statisk IP kostnadsfritt vid tecknande av avtal med bindningstid på 24 månader. Vi fördjupar nu samarbetet och kan nu erbjuda våra företagskunder att teckna avtal direkt med oss.

Att skaffa uppkoppling till bostadsrättsföreningens porttelefon, laddstolpar, för larm i en pumpgrop eller övervakning av en teknikbod behöver inte vara krångligt. Vi erbjuder:

  • Enklare för bostadsrättsföreningar, kommanditbolag och kommuner att teckna avtal. Krav på årsredovisning, fullmakt, rekvisitioner mm ersätts med digital signering. 
  • Årsfakturering - det vanligaste abonnemanget kostar 39kr/månad och många kunder har efterfrågat årsfakturering för att minska administrationen. Vi kommer endast erbjuda årsfakturering. Används mer data någon månad kommer mellanskillnaden upp till 249kr att faktureras månaden efter. Ingen faktureringsavgift.
  • Anpassad support - På abonnemang tecknade med oss kan vi även ge upplysning om viss status på abonnemangen till installatörer och driftspersonal för att förenkla felsökning.
  • Aktiverade SIM-kort kan skickas ut tillsammans med utrustningen vilket förenklar installationen på plats.

Läs mer om våra abonnemang här.